Okategoriserade

Äntligen

Nya hemsidan är igång och den här lovar jag att hålla mer levande! Tack Therese och Peter för all hjälp, ni har ingen aning om hur mycket det uppskattas!!!

2012 är snart över och det har varit ett händelserikt år på både gott och ont men…jag har suttit och gjort en liten sammanställning av hundbiten av det hela och ja, med facit på hand så är jag otroligt stolt och nöjd över hur ”mina” valpar lever sina liv! Det finns dom som gör fina resultat på tävlingsbanorna och så finns det dom som gör så otroligt mycket utanför banan men som inte ”syns” lika mycket. Deras prestation är inte mindre värd för det! Men…kan inte låta bli, bara för att det är så otroligt kul!! Eller vad sägs om:

Snibben (och jag) CERT BIR och 1a pris lkl2

Majje och Therese 1a pris lkl1

Kenny och Therese BIR valp

Xavi och Svea BIR valp

Vimse och Kristin fint MH och VG utställning

Puck och Frida 1a pris lkl1

IQ och Helen 1a pris lkl1 och uppflyttad till hkl spår

Isak och Stefan LP1 och uppflyttad till lkl sök

Loka och Carina uppflyttad till lkl rapport och 1pris lkl1

Toka och Sara som gjort fint MH, tagit 1a pris lkl1 och lkl2, blivit uppflyttad till och därefter gk lägreklass spår!!!!

Vet ju att både Irco och Bente samt Joppe och Nadine varit på banan men det höll inte hela vägen den gången men ni kommer igen!!!!

F-n vad ni är grymma!!! TACK till er alla och nu håller vi tummarna för 2013!!!! Det här är bara början! Och vilken mångsidig liten ras vi har, jag får rapporter om sök, spår, rapport, lydnad, agility, räddning, rallylydnad och vallning..stor eloge för att ni kör på!!!Laughing

För egen del har det varit fullt upp, jobb, vänner, familj, hundar, mängder med valpar m.m har lett till att våra egna tävlingar har varit få men jag hoppas hitta gnistan igen snart! Får jag den bruna pojken att förstå det här med framåtsändande så kommer vi rocka banan i elitklass spår under 2013!! Flo meddelar att hon inte heller tänkt sig pension än, årets starter var gott och blandat i många bitar och inga resultat att skryta om men hon lovar bot och bättring och att hon ska hålla ihop utan att balla ur under minst två tävlingar under 2013…jag tror det när jag ser detTongue Out.

 Och som det ser ut så blir det stora förändringar under 2013 för egen del…mer om det längre fram men nu ska vi njuta av julledighet och hålla tummarna för att Ilo får många pigga och glada valpar på andra sidan gränsen..nedkomsten närmar sig med stormsteg!! Stort lycka till Hilde och Ole-Jan!!!

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR till er alla!!!!