Planerade kullar

2019

Planerad insemination juli/augusti mellan:

KORAD SPH I II LD Startklass Tullarbackens Olive

och

LP II III SELCh SEBCh Cefeus Herbert

med leverans till senhösten/tidig vinter 2019.

Hebbe var en fantastisk arbetshund likaväl som han var en fin familjehund. Han har en lång lista med cert och topplaceringar från elitklass spår med flertalet SM-starter, lydnadschampion var han också och han hade även ett godkänt MT men ingen exteriörbeskrivning gjord för titeln.

Pappa till tre kullar sen tidigare bestående av totalt 11 individer, alla friröntgade och många som visat fina arbetsanlag och en bra mentalitet.

Jag tror också att det här kan bli hundar med en massa tryck och temperament i och vill helst se att dom hamnar i arbetande hem med ägare som har erfarenhet av brukshundar. Kanske inte som en första ”prova på”-hund helt enkelt för allas bästa om valparna blir minsta lika sina föräldrar.

Kontakta mig på tullarbackens@hotmail.com.

Planer för en kull 2020 (andra halvåret) finns också, tiken är då Lita (Tullarbackens Alioth). Hon skall ut och tävla lite i år, göra korning samt också ett hjärtultra innan parning. Hanhund är redan tillfrågad men inte officiell ännu! 🙂

                 Jag förbehåller mig alltid fri prövningsrätt vid försäljning! 

* * * * * * * * * *

Vill gärna tipsa om en planerad valpkull hos Ann Johansson i Piteå, tiken är KORAD Tullarbackens Kila som hade kull hos mig 2016 och hane är SEBCh C.I.B & C.I.E KORAD LD 2 NORD UCh SPH III PATRH III NordJV-14 Vickulas Xanté.

Kontakta Ann på 073-0831051