Planerade kullar

2019

Insemination har skett 10-11/8, förhoppningsvis väntas valpar runt 12/10 2019.

Tullarbackens Alioth

och

LP II III SELCh SEBCh Cefeus Herbert

Hebbe var en fantastisk arbetshund likaväl som han var en fin familjehund. Han har en lång lista med cert och topplaceringar från elitklass spår med flertalet SM-starter, lydnadschampion var han också och han hade även ett godkänt MT men ingen exteriörbeskrivning gjord för titeln.

Pappa till tre kullar sen tidigare bestående av totalt 11 individer, alla friröntgade och många som visat fina arbetsanlag och en bra mentalitet.

Lita är en mycket trevlig och lättsam tik att ha att göra med i alla situationer. Hon är socialt säker och har inget behov av att fjäska eller ställa in sig hos folk. Lättbelönad med en ordentlig kamplust men även jaktlekar fungerar bra (jaga saker oavsett storlek är fantastiskt kul enligt henne).

Jag har aldrig sett Lita bli riktigt rädd för någonting och det ska bli spännande att se hur hon utvecklas i framtiden! Min förhoppning är att hon nu inte börjar löpa alltför tidigt så vi hinner med lite mer undersökningar och meritering. I dagsläget är hon uppflyttad till lägreklass spår, uppflyttad till lydnadsklass 1 och har VG från utställning. Hon gjorde också ett fantastiskt fint MH som jag är mycket nöjd med! I juli 2019 gjorde hon även ett gk MT på 338 p!

I dagsläget finns en kö på både tikar och hanar ur kombinationen men vid intresse kontakta mig på tullarbackens@hotmail.com.

                 Jag förbehåller mig alltid fri prövningsrätt vid försäljning! 

* * * * * * * * * *